Sesiunea națională metodico-științifică din 9 mai 2009

In jos

Sesiunea națională metodico-științifică din 9 mai 2009

Mesaj Scris de Iarna la data de Sam Mar 07, 2009 12:06 pm

Vă facem cunoscut că sâmbătă, 9 mai 2009, la Universitatea „Al. I. Cuza" Iași, Facultatea de Chimie, va avea loc sesiunea metodico-științifică intitulată:

Metode și mijloace de învățământ pentru chimie
- a XXXVIII-a ediție -

Deschiderea lucrărilor va avea loc la ora 900, în amfiteatrul „Petru Bogdan", Corpul A (Copou), B‑dul Carol I, nr. 11. Sunt invitați să participe, cu comunicări originale, profesorii de chimie din învățământul preuniversitar și universitar.

Pentru organizarea sesiunii vă rugăm să trimiteți până la data de 20 aprilie 2009, la Secretariatul facultății sau prin e‑mail E-mail address written as image to avoid SPAM următoarele date:

* titlul lucrării care va fi prezentată în cadrul sesiunii și modul de prezentare dorit de către autori (prezentare orală, de 10 minute, sau poster). Funcție de numărul lucrărilor, organizatorii vor decide în final modul de prezentare pentru fiecare lucrare.

* numele complet al fiecărui autor, cu precizarea titulaturii și / sau a gradului didactic și a instituției de unde provine, fără prescurtări;

* numele autorului cu care se va ține legătura, cu specificarea unei adrese e‑mail sau, eventual, a unui număr de telefon unde să poată fi contactat;

* un rezumat al conținutului lucrării, de maxim 300 cuvinte, în format electronic (CD, dischetă sau e‑mail);

* taxa de participare în cuantum de 15 lei / lucrare cu 1‑2 autori și suplimentar câte 5 lei începând cu al treilea autor. Taxa trebuie achitată personal sau prin delegat, la secretariatul facultății, în avans, pentru a asigura tipărirea materialelor conferinței. În situații deosebite, taxa se va achita la secretariatul facultății, în ziua conferinței, înaintea prezentării.

În urma sesiunii metodico-științifice, se urmărește publicarea unei selecții a prezentărilor într-un volum al jurnalului „Acta Chemica Iași". Cei care doresc publicarea în jurnal, sînt invitați să aducă, în ziua conferinței, în format electronic, articolul, redactat în conformitate cu instrucțiunile prezentate în http://aci.chem.uaic.ro. Corpul editorial al jurnalului va realiza evaluarea acestora.

Pentru informații suplimentare puteți telefona la organizatorul sesiunii, conf. dr. Dănuț Cozma, 0232‑201276, sau la secretariatul facultății, 0232‑201363.

Vă rugăm să informați pe toți cei interesați despre această manifestare.

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Sursa: Facultatea de Chimie
avatar
Iarna
Admin

masculin Numarul mesajelor : 255
Varsta : 31
Localizare : Iasi/Botosani
Joburi/Distractii : politica, muzica
Specializarea : Stiinte Politice
Data de inscriere : 27/02/2008

Vezi profilul utilizatorului http://filosofie.forumandco.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum