FILMSTUD 2009

In jos

FILMSTUD 2009

Mesaj Scris de Iarna la data de Sam Sept 26, 2009 1:37 pm

Se pot inscrie persoane cu varsta intre 18- 35 ani , realizarea a doua filme obligatorii unul cu tematica impusa: “ Criza Mondiala” si altul la alegere .Durata filmelor trebuie sa se incadreze intre: minim 2 min si max 15 min (sub formatul DVD sau AVI ).

Participanti la acest festival pot fi atat studenti din tara care studiaza arta cinematografica cat si amatori ,acest festival nu percepe taxa de inscriere si se adreseaza tuturor tinerilor pasionati de arta cinematografica.

Necesitatea realizarii unui Festival de Scurtmetraj National la Iasi este necesara pentru educarea mediului studentesc cu privire la arta filmului de scurt metraj , prezentarea unor filme premiate la alte festivaluri nationale (pentru educarea publicului) si nevoia de a promova tineri talentati cu inclinatii cinematografice .


Festivalul Național de Film de Scurtmetraj
“FILM STUD” - Ediția a II - a
23-25 Octombrie 2009 - Regulament


“Film Stud” este un festival concurs organizat anual de Casa de Cultură a Studenților Iași prin Clubul de Arte Vizuale “CONCEPTART “.

Programul festivalului cuprinde două secțiuni:1. Competiție de film de scurtmetraj cu tema impusă - “ Criza Mondială”

2.Competiție de film de scurtmetraj - ficțiunePentru participarea filmelor în festival nu se percepe taxă. Premiile vor fi acordate exclusiv de un juriu avizat prin vot. Vor avea loc proiecții de filme românești și moldovenești și spoturi publicitare 100% românești.


Condiții generale:

1. În competiție vor intra un număr de maxim 30 de filme de scurtmetraj de ficțiune și maxim 30 de filme de scurtmetraj cu temă impusă pe baza selecției făcute de echipa de selectie a festivalului.
2. Vor fi admise la preselectie doar filmele care sunt produse dupa 1 ianuarie 2008, care nu depasesc 15 minute și au minim 3 minute.

3. Proiecția filmelor selectate se va face de pe DVD sau format elctronic AVI.
4. Festivalul invită 1 reprezentant al fiecarui film (regizor / producator / scenarist / actor) acceptat in competiție, asigurandui-se de catre organizatori cazarea si masa in ziua de 25 octombrie 2009.

*Pentru înscrierea directă la una din sectiunile competitive ale festivalului: scurtmetraj ficțiune și scurtmetraj temă impusă în format DVD sau format AVI, formularul de înscriere, o fotografie din film si fotografia regizorului se vor trimite pe adresa festivalului (vezi sectiunea transport) in perioada 15 sptembrie – 15 octombrie 2009. DVD-ul sau CD-ul va fi trimis cu specificatia “Fară valoare comercială. Pentru scop cultural”. Materialele trimise nu se vor returna in nicio situație.


Transport
1. Suportul pe DVD sau CD trebuie să ajungă la organizatorii festivalului CEL TÂRZIU pe 15 octombrie 2009. Filmele trimise după data de 15 octombrie data poștei nu vor mai participa la selecția festivalului.

- DVD-ul sau CD-ul va fi trimis la organizatorii festivalului pe cheltuiala participanților.

- DVD-ul sau CD-ul primit in stare deteriorată va duce la descalificarea participantului la festival.Adresa Festivalului:

Înscrierile vor avea loc in perioada 15.09.09 - 15 .10 .09 prin trimiterea materialelor la adresa: Casa de Cultură a Studenților Iași, Str. Vasile Conta nr. 30 sau pe situl www.filmstud.ccsiasi.ro .

Persoana de contact este / Dl. Daniel Moisii – pictor/scenograf, telefon 0749635231, e-mail: dan_moisii@yahoo.com.


Dispoziții generale

1. Ordinea de proiecție a filmelor in cadrul competiției va fi stabilită la ședința tehnică din ziua începerii festivalului;

2. Un film inscris și selectat in competiția festivalului nu poate fi retras ulterior;
3. Festivalul are dreptul de a proiecta filmele din competiție de 2 ori in timpul desfasurarii festivalului ;
4. Festivalul are dreptul de a utiliza imagini din filmele aflate in competitie pentru promovare media (maximum 3.)Trimiterea formularului de înscriere la Festivalul Național de Film de Scurtmetraj “FILMSTUD” , prin postă sau direct la sediul C.C.S Iasi , implica acceptul semnatarului cu privire la regulamentul festivalului, ediția 2009.

avatar
Iarna
Admin

masculin Numarul mesajelor : 255
Varsta : 31
Localizare : Iasi/Botosani
Joburi/Distractii : politica, muzica
Specializarea : Stiinte Politice
Data de inscriere : 27/02/2008

Vezi profilul utilizatorului http://filosofie.forumandco.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum