Platforma "Student ERASMUS" - o noua destinatie de studiu si distractie!

In jos

Platforma "Student ERASMUS" - o noua destinatie de studiu si distractie!

Mesaj Scris de Iarna la data de Mar Ian 06, 2009 7:37 pm

Pornind de la necesitatea sustinerii fluxului de informatii intre partile componente ale "comunitatii ERASMUS", ANPCDEFP a dezvoltat o platforma care are ca beneficiari directi universitatile participante la programul ERASMUS, dar si fosti, actuali si potentiali studenti ERASMUS.

Ca unic mediu de acest tip, care se adreseaza in egala masura tuturor grupurilor deja specificate, platforma Student ERASMUS, este un spatiu dinamic si prietenos, destinat sa prezinte date de ultima ora din toate birourile ERASMUS ale universitatilor inregistrate, sa incurajeze conturarea unui spatiu liber de comunicare pentru studentii, profesorii si institutiile implicate in program.

Fiecare universitate are o pagina proprie, in care, dupa o scurta descriere, isi poate prezenta profilul care va primi apoi note din partea vizitatorilor. In dreptul fiecarui profil afisat, este vizibil si numarul celorlalte universitati cu profil similar din tarile inscrise in program.

Un mecanism simplu de notare si afisare permite ca in orice moment, fiecare utilizator inregistrat sa poata posta impresii despre experienta pe care a avut-o, in calitate de student ERASMUS, sa poata face comentarii la experientele altor studenti, sa acorde note universitatii sale sau sa raspunda intrebarilor puse de potentiali doritori.

In plus, fiecare student inregistrat poate face recomandari de petrecere a timpului liber, urmand ca si acestea sa fie "cotate" la ... bursa Student ERASMUS.
Accesul la resursele platformei se face pe baza de inregistrare, iar toate mesajele, fotografiile si link-urile postate sunt monitorizate de catre ANPCDEFP, cu scopul mentinerii unui spatiu decent si securizat pentru schimbul de informatii.

Pentru mai multe detalii sau ca sa va inscrieti, destinatia este www.studenterasmus.eu.

Ileana Racoviceanu
Expert PR si Comunicare Dept. PPVI

Sursa: anpcdefp
avatar
Iarna
Admin

masculin Numarul mesajelor : 255
Varsta : 31
Localizare : Iasi/Botosani
Joburi/Distractii : politica, muzica
Specializarea : Stiinte Politice
Data de inscriere : 27/02/2008

Vezi profilul utilizatorului http://filosofie.forumandco.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum