Premiul european pentru videofilme dedicate antreprenoriatului

In jos

Premiul european pentru videofilme dedicate antreprenoriatului

Mesaj Scris de Iarna la data de Mier Ian 28, 2009 6:27 am

Studenții la școlile și universitățile de film, comerț și management, membrii rețelelor sau asociațiilor de comerț, antreprenori și profesioniști sunt cu toții invitați să realizeze videofilme creative și inedite de 1-3 minute, într-una dintre cele trei categorii: spirit antreprenorial, antreprenoriat inovator și antreprenoriat responsabil. Participanții trebuie să fie cetățeni sau rezidenți într-unul dintre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Islanda, Liechtenstein, Croația, fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Muntenegru, Albania, Serbia, Turcia și Israel.

Cei nouă câștigători (trei în fiecare categorie) vor fi invitați la ceremonia de deschidere a primei Săptămâni europene a întreprinderilor mici și mijlocii (săptămâna IMM-urilor), care va avea loc pe 6 mai 2009, în Bruxelles, Belgia, unde le vor fi înmânate și premiile. Producătorii celor mai bune videofilme în fiecare dintre cele trei categorii vor primi premii în bani.

Videofilmele trebuie să fie încărcate și înscrise sau trimise Comisiei Europene până pe 31 martie 2009.

Pentru informații suplimentare vizitați: http://ec.europa.eu/enterprise/policy/entrepreneurship/video-award/index_en.htmSursa: Portalul European pentru Tineret
avatar
Iarna
Admin

masculin Numarul mesajelor : 255
Varsta : 31
Localizare : Iasi/Botosani
Joburi/Distractii : politica, muzica
Specializarea : Stiinte Politice
Data de inscriere : 27/02/2008

Vezi profilul utilizatorului http://filosofie.forumandco.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum