Biodiversitatea, în caravană

In jos

Biodiversitatea, în caravană

Mesaj Scris de Iarna la data de Joi Ian 29, 2009 3:17 am

Facultatea de Biologie din cadrul Universității "Al.I.Cuza" și Consorțiul de Cercetare Regional (Moldova) pentru Monitorizarea și Protecția Mediului, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe din Franța, vor demara, în februarie, proiectul Caravana Francofonă pentru Biodiversitate.

Prima lecție "verde" se va derula la Colegiul "Mihai Eminescu", caravana urmînd a "colinda" ulterior prin unități de învățămînt din toată regiunea Moldovei. Alegerea unității școlare de start nu este, se pare, pur întîmplătoare, eminescienii ieșeni confirmîndu-și deja valoarea în cadrul mai multor programe de educație ecologică. Printre acestea se numără proiectul în derulare Verdis, lansat de Asociația MaiMultVerde, menit să-i familiarizeze pe tineri cu avantajele colectării selective și ale reciclării deșeurilor.

Iașul a intrat în competiția cu premii în valoare totală de 8.000 de euro cu patru unități de învățămînt – Colegiul "M.Eminescu", Școala "Carmen Sylva", "Ion Ghica" și cea din Valea Lupului. Urmează etapa de creare a Caietului Verde și organizarea unor acțiuni personalizate de ecologizare. (R.Sofian)

Sursa: evenimentul.ro
avatar
Iarna
Admin

masculin Numarul mesajelor : 255
Varsta : 31
Localizare : Iasi/Botosani
Joburi/Distractii : politica, muzica
Specializarea : Stiinte Politice
Data de inscriere : 27/02/2008

Vezi profilul utilizatorului http://filosofie.forumandco.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum